Een nieuwe video van de Onderlinge verzekeraars

Waarom was het ook alweer zo’n goed idee om bij een Onderlinge verzekerd te zijn?

Je verzekeringen zijn iets heel persoonlijks. Daarom is het zo jammer dat de afstand tussen verzekeraar en verzekerde tegenwoordig steeds groter lijkt te worden. Gelukkig hoef je daar bij je Onderlinge niet bang voor te zijn. Wij blijven dicht bij je, letterlijk en figuurlijk. En net als wij, zijn er nog veel meer Onderlingen in Nederland actief. Deze Onderlingen werken in verschillende regio’s  of in specifieke sectoren; zelfs het verzekeren van paarden, monumenten of schepen kan bij een Onderlinge.

Video over Onderling verzekeren

Het Verbond van Verzekeraars maakte daarover een korte video die je eigenlijk even zou moeten bekijken.

Privileges voor leden

Onderlingen zijn geen commercieel bedrijf met aandeelhouders maar een coöperatie met leden. Als je bij ons een verzekering voor je woonhuis of inboedel hebt, ben je automatisch lid van de organisatie. En als we winst maken, krijg jij als lid een deel van de winst terug in de vorm van premierestitutie. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Je kunt als lid ook meepraten over het beleid dat we voeren. Want we doen het samen.

Een adviseur die je kent

Maar wat misschien wel het belangrijkste is: als Onderlinge hebben we hart voor de regio en spreken we jouw taal. Ons kantoor is in de buurt en je kunt er altijd even binnenlopen. Voor persoonlijke service en advies, en een bekend gezicht. Dat voelt gewoon beter, zeker als het om je verzekeringen gaat.